• Mandelaplein 1, 1314 CG ALMERE
  • info@work2b.nl
  • 036 - 200 22 33
  • Work2B is lid van de en maakt deel uit van de Taskforce Arbeidsmarkt
ikzoekwerk_foto2.jpeg

Ik zoek werk

Wat leuk dat je er bent! We keken al naar je uit, want Work2B heeft diverse mogelijkheden om snel aan de slag te gaan. Misschien heb je al een vacature gezien die je leuk vindt, maar anders kijken we graag met je mee.

We zorgen ervoor, dat je lekker makkelijk aan de slag kunt, want daarvoor hebben we heel goed nagedacht over onze manier van werken; we benaderen je eerst voor het compleet maken van jouw gegevens en nodigen je dan uit om op internet een kleine test te doen. Daarna bellen we jou, spreken alle mogelijkheden met je door en de kans is groot dat we jou dan gelijk gaan voorstellen bij jouw nieuwe werkgever! Snel en simpel.

Om jou écht goed bij de werkgever te presenteren, tonen wij aan welke kwaliteiten jij in huis hebt. Zo ziet de werkgever in één oogopslag dat jij echt geschikt bent. Mocht je ergens wellicht net niet genoeg kennen of kunnen, dan bieden wij jou een training aan en zorgen, dat je alsnog genoeg weet en kunt en dus tóch in aanmerking komt voor die baan.

Je ziet; wij doen er alles aan om jou aan jouw nieuwe baan te helpen. Zelfs nadat je bent aangenomen mag je van Work2B verwachten dat we klaar staan voor je! Met leuke uitjes en voordelen die we persoonlijk voor jou uitzoeken proberen we ervoor te zorgen dat werk echt leuk is én blijft. We willen het zó goed doen, dat je jouw vrienden en kennissen vertelt hoe tevreden jij bent over Work2B. Alleen dan kunnen wij tevreden zijn.

Daarom kies je voor Work2B

Gemakkelijk Aan De Slag

Jouw kwaliteiten aangetoond

Jouw kwaliteiten ontwikkeld

Persoonlijk betrokken bij jouw nieuwe baan