• Mandelaplein 1, 1314 CG ALMERE
  • info@work2b.nl
  • 036 - 200 22 33
  • Work2B is lid van de en maakt deel uit van de Taskforce Arbeidsmarkt
ikzoekwerknemers_foto2.jpeg

Ik zoek medewerkers

Een kopie van uzelf, of juist niet? Het schaap-met-de-5-poten? Feit is, dat het vinden van de geschikte nieuwe medewerker een flinke zoektocht is. Niet alleen kennis, maar vooral ook de juiste persoonlijkheid. Én ze moeten de branche kennen, zodat ze snel up-to-speed zijn. Wensen, wensen, wensen…

Work2B zet de kwaliteit van de selectie vóórop. Omdat u geen tijd wilt verspillen in het selecteren en inwerken van de verkeerde kandidaat en omdat uw huidige team gelijk blij moet zijn met hun nieuwe collega. We doen dit door u kernachtig in een matchrapport aan te tonen, dat de door ons geselecteerde kandidaat ook feitelijk past op de door u gevraagde kenmerken. Zo gaat u met vertrouwen uw kennismakingsgesprek in.

Onze mensen kennen uw branche niet alleen, we komen er ook uit! Wij zijn úw branchegenoot en alleen daarom selecteren wij als de beste. We staan naast u en kijken door uw bril. Partnership is daarmee geen loze kreet, maar geeft volop ruimte om te praten over de inhoud van het werk en de criteria voor een ultieme match tussen u en de arbeidsmarkt. Dát doet Work2B!

Met het volste vertrouwen sturen wij u onze kandidaten. Wanneer u ze heeft aangenomen, bieden wij indien gewenst onboarding faciliteiten en zorgen ervoor dat onze mensen in no-time rendabel zijn. Ook houden wij bij de kandidaat in de gaten of alles naar hun verwachting verloopt. Met net ons beetje extra moeite is úw investering in tijd en middelen ook extra rendabel. Elkaar beter begrijpen, dat is waar het Work2B om gaat.

Daarom kiest u als werkgever voor Work2B

Kwaliteit voorop

Wij zijn uw branchegenoot

Betrokken tot ná de aanname

Work2B is Partnership!