• Mandelaplein 1, 1314 CG ALMERE
  • info@work2b.nl
  • 036 - 200 22 33
  • Work2B is lid van de en maakt deel uit van de Taskforce Arbeidsmarkt
overW2B_foto2.jpeg

Welkom!
Wat leuk dat je bij Work2B bent.

Wij hebben maar één doel; jou op een gemakkelijke manier voorzien van leuk, flexibel, uitdagend en goed betaald werk. Hoe doen we dat? Door goed naar je te luisteren, je te adviseren wat wel en wat niet verstandig is om te doen, je goed voor te bereiden op jouw sollicitatie en je zelfs eventueel te begeleiden in je inwerkperiode. Wij staan echt voor je klaar en zorgen, dat je goed terecht komt.

Doordat we werken vanuit kennis en ervaring in de branche waarvoor we de vacature willen invullen, weten we heel goed hoe het moet. Natuurlijk betekent dat niet in alle gevallen een perfecte match en uitvoering, maar dat is onvermijdelijk bij mensenwerk. Wel hebben we echt goed nagedacht over wat we anders willen doen dan veel anderen die arbeidsbemiddeling doen.

Als één van de weinige recruitment-partijen in Nederland maken we ons ook echt druk om jouw mening over ons en die zetten we ook prominent op onze site. Mocht je net niet helemaal tevreden zijn, dan doen we er alsnog alles aan om dat wel te bereiken. Geen CV-schuivers, dus, maar wel deskundige personeelsspecialisten aan wie je het vinden van jouw nieuwe baan kunt overlaten. Gewoon werk om lekker te leven. Dat is toch waar het om gaat? Niet meer en niet minder.

Omdat wij nét dat stapje extra willen zetten, hebben we regelmatig leuke tips, uitjes en voordelen voor onze kandidaten. Kijk hier om te zien wat we zoal te bieden hebben, schrijf je hier in en profiteer gelijk mee. Misschien heb je dan binnenkort ook werk om lekker te leven!

Work2B biedt de volgende diensten

Werving met Branchekennis

Kwalitatieve Selectie voor de Beste Match

Onboarding op Maat voor het Best Haalbare Resultaat

Community met Info, Tips en Voordelen