• Mandelaplein 1, 1314 CG ALMERE
  • info@work2b.nl
  • 036 - 200 22 33
  • Work2B is lid van de en maakt deel uit van de Taskforce Arbeidsmarkt
img-work2b-2.jpg

Member-Get-Member

Meld jouw buurvrouw aan voor haar nieuwe baan en verdien!
Je zult het principe vast wel kennen; jij meldt jouw vriend, kennis, buur, familielid aan en verdient daarmee een leuke attentie. Soms noemen ze dat ‘Member-Gets-Member’. Ook Work2B heeft zo’n regeling en daarmee hopen wij dat je bereid bent om op basis van jouw goede ervaringen iemand aan te melden bij ons waarvan jij weet, dat ze een nieuwe baan willen hebben. Dat delen van jouw goede ervaring én het in contact komen met een nieuwe kandidaat is ons wat waard! Dít hebben wij voor jou in petto:
1) Wanneer jouw vriend, kennis, buur, familielid op één van onze vacatures wordt aangenomen en hij/zij maakt zijn eerste week vol, dan mogen jullie samen naar de film op kosten van Work2B; je ontvangt dan een tegoedbon van Pathé t.w.v. € 25,-
2) Heeft jouw vriend, kennis, buur, familielid zijn proeftijd succesvol afgerond en start hij/zij op de eerste dag daarna weer, dan heb je € 75,- EXTRA verdiend!

Meld snel je vrienden aan door onderstaand formulier in te vullen, zorg er wel voor dat ze op de hoogte zijn van de aanmelding. Daarna houden wij voor jou bij wanneer je de kaartjes en het geld hebt verdiend en zorgen we ervoor, dat je ze ook tijdig van ons ontvangt, zo simpel is het 😉.

Overige vacatures

Daarom kies je voor Work2B

Gemakkelijk Aan De Slag

Jouw kwaliteiten aangetoond

Jouw kwaliteiten ontwikkeld

Persoonlijk betrokken bij jouw nieuwe baan