• Mandelaplein 1, 1314 CG ALMERE
  • info@work2b.nl
  • 036 - 200 22 33
  • Work2B is lid van de en maakt deel uit van de Taskforce Arbeidsmarkt
community_foto1-web.jpeg

Welkom!
Wat leuk dat je bij Work2B bent.

Omdat werken ook maar werken is en we weten dat er méér is in het leven, zoeken we regelmatig leuke tips, uitjes en voordelen die we met je delen. Das leuk voor de afwisseling! Hopelijk merk je op die manier, dat Work2B niet alleen maar om geld verdienen gaat, maar het ook gewoon leuk is dat we elkaar kennen.
Onze tips en voordelen gaan vaak over het maken van een leuk uitstapje, het bijwonen van een festival of het extra aantrekkelijk aanschaffen van een populair artikel. Bij het bedenken en afspreken proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met wat een grote groep graag wil. In de afgelopen periode hebben we o.a. de volgende items aangeboden aan ‘onze’ mensen:
2e BigMac gratis bij McDonalds Schiphol
2e toegang gratis Walibi Holland
2e rondje karten 50% korting bij Coronel Karting Huizen

Member-Gets-Member

Een extra manier om ons gezamenlijk succes te delen, is door de inzet van de Member-Gets-Member regeling. Deze regeling is ervoor bedoeld, dat jij beloond wordt om jouw enthousiaste verhaal bij vrienden, familie en buren te vertellen. Wanneer zij ook enthousiast worden en ze zich door Work2B laten bemiddelen, ontvang jij daarvoor een beloning! … …

Wij doen er ons best voor, maar zijn er natuurlijk niet zeker van dat jij het allemaal top vindt. Daarom mag je ons best laten weten wat jou aantrekkelijk zou lijken om extra voordeel op te ontvangen. Daar doen we dan ons best voor. We kunnen niets op voorhand beloven, maar hoe meer we met elkaar proberen te bereiken, hoe groter het effect.
Mail ons op social@work2b.nl om jouw mening te laten horen.

Doordat we werken vanuit kennis en ervaring in de branche waarvoor we de vacature willen invullen, weten we heel goed hoe het moet. Natuurlijk betekent dat niet in alle gevallen een perfecte match en uitvoering, maar dat is onvermijdelijk bij mensenwerk. Wel hebben we echt goed nagedacht over wat we anders willen doen dan veel anderen die arbeidsbemiddeling doen.

Als één van de weinige recruitment-partijen in Nederland maken we ons ook echt druk om jouw mening over ons en die zetten we ook prominent op onze site. Mocht je net niet helemaal tevreden zijn, dan doen we er alsnog alles aan om dat wel te bereiken. Geen CV-schuivers, dus, maar wel deskundige personeelsspecialisten aan wie je het vinden van jouw nieuwe baan kunt overlaten. Gewoon werk om lekker te leven. Dat is toch waar het om gaat? Niet meer en niet minder.

Omdat wij nét dat stapje extra willen zetten, hebben we regelmatig leuke tips, uitjes en voordelen voor onze kandidaten. Kijk hier om te zien wat we zoal te bieden hebben, schrijf je hier in en profiteer gelijk mee. Misschien heb je dan binnenkort ook werk om lekker te leven!

community_foto2-web.jpeg